0

Moja Korpa ...

... je prazna
 

Marrakesh je 100% Prirodna Kozmetika

Samo 100% prirodni i najboji sastojci.

100% Prirodna Ulja i Proteini

Marrakesh, moderna i profesionalna formula se zasniva na istorijskoj mudrosti upotrebe najfinijih sastojaka iz prirode. Najbolja prirodna ulja i proteini. 
Fokus je stavljen na čuda Arganaovog Ulja do koji se došlo iz Marokanskog znanja.

Pogledajte koja sve Prirodna Ulja sadrži Marrakesh i Hemp Seed Kozmetika.

Your image

Arganovo Ulje

Jednom dobro čuva tajna Marokanskih žena Arganovo ulje revitalizira umornu, suvu kožu do mladalačkog sjaja. Arganovo ulje prirodno ojačava proteinske strukture hidrirajući i zatežući kožu i istovremeno pomaže u sprečavanju pojavi strija i bora.

Your image

Ulje semena Konoplje

Koristimo 100% organsko ulje semena konoplje u svim našim proizvodima. Ulje semena konoplje nalazi se u svakom proizvodu Earthly Body zbog visokih nivoa Omega 3 i 5 esencijalnih masnih kiselina (EFA). Ulje semena konoplje sadrži najviši nivo EFA svih prirodnih ulja, koji obezbeđuju negu kože, a sadržaj vlage pomaže u revitalizaciji i omek[avanju oštećenih ćelija kože.

Your image

Avokado Ulje

Ovo regenerirajuće ulje je još jedan moćni izvor iz prirode. Ulje Avokado je bogato vitaminima i sadrži visok nivo Sterolina, koji štite cirkulaciju belih krvnih ćelija u cilju sprečavanja i obnavljanja "tamnih tačaka" na koži. Visoki nivo Omega 3 masnih kiselina dozvoljava Ulju Avokada da učini kožu glatkom i mekom, istovremeno pomaže u smanjneju oštećenja usled izlaganja suncu, suvoći i starenju.

Your image

Sojino Ulje

Sojino ulje sadrži velike količine proteina i kalcijuma, koji podmlađuju i promovišu dugovečnost mladalačke kože. Visoki nivoi lipida unutar ulja omogućavaju brzu apsorpciju i duboku penetraciju vitamina koji ojačavaju.

Your image

Kokosovo Ulje

Elementi protiv starenja i bora koji se nalaze u kokosovom ulju su efikasni zbog visokog nivoa magnezijuma, koji se mešaju sa nižim nivoima kalcijuma. Ova kombinacija stvara bogato ulje koje pomaže u smanjivanju znaka prirodnog starenja kože.

Your image

Ulje Kajsije

Ovo hranljivo ulje sadrži visok nivo antioksidanata i bogato je vitaminima A, C i E kako bi poboljšao izgled i zdravlje kože.

Your image

Jojobino Ulje

Jojoba ulje sadrži umirujući ester voska koji je sličan prirodnim uljima unutar tela. Zbog sličnosti sa ovim uljima, telo je u stanju da brzo i efikasno apsorbuje vlagu od Jojoba ulja omekšavajući i izglađujući sve tipove kože. Takođe bogat vitaminima koji stimulišu kolagen, Jojoba Ulje ojačava kožu čime stvara mlađi izgled i pomaže u smanjivanju vidljivih finih linija i bora.

Your image

Vitamin E

Visok lipidni sadržaj vitamina E omogućava ulju da se brže apsorbuje za duboku regeneraciju. Bogato u antioksidantima, ovo hranljivo ulje deluje kao prirodno sredstvo za pomoć pri uklanjanju oštećenih ćelija kože i smanjenju pojavljivanja fleka na nivou epidermisa (tj. Ožiljci, diskolorisanje, modrice).

 

Izaberi Prirodno - Izaberi Marrakesh i Hemp Seed!