U toku je zimski odmor. Sve narudžbine će biti isporučene od 11. decembra 2022.
0

Moja Korpa ...

... je prazna
decor

Bujna Kosa i Bolje Raspoloženje

VEĆI VOLUMEN KOSE

Veoma lagana formula dizajnirana da ojača i da punoću finoj, tankoj kosi.

JAKA I ZDRAVA KOSA

100% Prirodno Arganovo ulje i Ulje konoplje nahraniće i dati vlagu vašoj kosi. Lagana formula je neće opteretiti.

NOVI DUGOTRAJAN MIRIS

Light Breeze je mešavina mirisa Klekinih bobica i Bergamota. Odmah će vam podići raspoloženje i osećaj će dugo ostati na vašoj kosi.

decor

Počnite sa Osnovnom Negom

Hranljivi Šampon

Ova lagana formula bez sulfata napravljena je od laganih sastojaka koji unose hranljive vitamine i vlagu u kosu, a da je ne opterećuju. Ovo nežno sredstvo za čišćenje takođe ojačava kutikulu kako bi vašoj kosi dao puniji izgled.

Hidratantni Balzam

Ovaj ultra negujući regenerator sadrži visokokvalitetne prirodne sastojke, uključujući Arganovo ulje iz Maroka i Ulje semena konoplje, koje zajedno zaključavaju vlagu, tako da kosa ostaje dobro hidrirana, meka i glatka. Hranljivi pantenol i lagana sredstva za kondicioniranje daju kosi upravljivost, sjaj i svilenkastu teksturu, dok proteini pšenice jačaju kutikulu i štite kosu od lomljenja.

decor

Završite tretman do potpuno sjajne i bujne kose

Lako Ulje

Koristi se na mokroj kosi ili kao završni dodir za suvu kosu. Marrakesh Oil Light je izvanredan proizvod koji značajno poboljšava stanje i teksturu kose, ostavljajući kosu svilenkasto glatkom, sjajnom i pod kontrolom.

X Leave In Tretman

Sa moćnom mešavinom sastojaka koji trenutno vlaže, razdvajaju i pomažu u zaštiti kose od stilizovanja vrućim aparatima i oštećenja okoline, naš Marrakesh X je idealan za uparivanje prilikom kreiranja različitih izgleda i stilova.