0

Moja Korpa ...

... je prazna
 

Earthly Body iz L.A. - USA

Predstavljamo Vam proizvođača Marrakesh i Hemp Seed Kozmetike.

Earthly Body Eco Friendly Kompanija

Kompanija koju je osnovala porodica Voč u njihovoj kući razvila se u Internacionalno priznatu kompaniju u koju su korisnici stekli poverenje kao proizvođača kvalitetne prirodne kozmetike.

1996. godine Kevin i Meri Voč su započeli proizvodnju kvalitetne prirodne kozmetike za telo. Kako je tržište zahtevalo asortiman su proširili sa kozmetikom za telo.U Julu 2013. preselili su se u fabriku sa solarnim napajanjem u L.A. u Kaliforniji. Ova zgrada je svedočanstvo posvećenosti koju je porodica Voč i tim Earthly Body učinili za očuvanje naše planete. Svi aspekti njihove organizacije odražavaju ekološke vrednosti. Od upotrebe ambalaže koja se može reciklirati i sadnje drveća za budućnost, do instalacije solarnih panela i stanica za punjenje električnih automobila, kompanija je posvećena smanjenju ugljičnog otiska.

Earthly Body tim zaposlenih sa vlasnicima
Vlasnici Earthly Body u Maroku sa ženama koje proizvode Arganovo ulje

Osnažuju žensko preduzetništvo

Arganovo ulje se uzima isključivo od ženskih zadruga argana u Maroku. Posle posete ovim zadrugama u Maroku, Voč porodica je odlučila da unajmi žensku kompaniju za postavljanje solarnih panela na njihovu novu fabriku u L.A.- Kaliforniji.

Odgovorni su prema okolini

„Posvećenost očuvanju naše planete odavno je ključna za naš brend. Mi smo sertifikovani od strane PETA i Leaping Bunny. Naši proizvodi ne sadrže boje, petrolej, parabene ili sulfate. Štaviše, pretvorili smo našu fabriku u potpuno solarni pogon. Verujemo da svi aspekti naše organizacije moraju odražavati ekološke vrednosti ”, kaže suosnivač i predsednik, Kevin Voć. Svaki naš proizvod je ponosno napravljen u SAD-u.

Kevin i Meri Voks, vlasnici Earthly Body
Članovi Get Tougheter dobrotvorne organizacije

Osnivači dobrotvorne organizacije

Pored toga, osnivači Earthly Body / Marrakesh Kozmetike pokrenuli su fondaciju „Get Tougheter“ 2001. godine. 
Ona deluje kao neprofitni most između donatora i primaoca (ugroženih). Fondacija „Get Tougheter“ osigurava da 100% doprinosa zaista ode primaocu, bez izuzetaka.
Tokom godina, Fondacija „Get Tougheter“ je donirala za više od 10 povoda, uključujući: C.A.T.S., udovice, fond za siročad i vatrogasce, Acres4life, iskru ljubavi i istraživačku fondaciju za intrakranijalnu hipertenziju,...

 

Da li vi brinete o svojoj okolini?

Jedan lep način brige o svetu u kome živimo je podrška svim onim koji su pravi humanisti, baš kao što je Earthly Body.