prirodni sastojci marrakesh kozmetike

Sastojci Marrakesh Kozmetike

Marrakesh, moderna i profesionalna formula se zasniva na istorijskoj mudrosti upotrebe najfinijih proteina, ulja i sastojaka iz prirode.

Fokus je stavljen na čuda Arganaovog Ulja preuzetih iz Marokanskog znanja.

ARGANOVO ULJE

Jednom dobro čuva tajna Marokanskih žena Arganovo ulje revitalizira umornu, suvu kožu do mladalačkog sjaja. Arganovo ulje prirodno ojačava proteinske strukture hidrirajući i zatežući kožu i istovremeno pomaže u sprečavanju pojavi strija i bora.

seme konoplje i ulje semena konoplje slika

ORGANSKO ULJE SEMENA KONOPLJE

Koristimo 100% organsko ulje semena konoplje u svim našim proizvodima. Ulje semena konoplje nalazi se u svakom proizvodu Earthly Body zbog visokih nivoa Omega 3 i 5 esencijalnih masnih kiselina (EFA). Ulje semena konoplje sadrži najviši nivo EFA svih prirodnih ulja, koji obezbeđuju negu kože, a sadržaj vlage pomaže u revitalizaciji i omek[avanju oštećenih ćelija kože.

avokado i ilje avokada slika

ULJE AVOKADA

Ovo regenerirajuće ulje je još jedan moćni izvor iz prirode. Ulje Avokado je bogato vitaminima i sadrži visok nivo Sterolina, koji štite cirkulaciju belih krvnih ćelija u cilju sprečavanja i obnavljanja "tamnih tačaka" na koži. Visoki nivo Omega 3 masnih kiselina dozvoljava Ulju Avokada da učini kožu glatkom i mekom, istovremeno pomaže u smanjneju oštećenja usled izlaganja suncu, suvoći i starenju.

Kokos i ulje kokosa slika

KOKOSOVO ULJE

Elementi protiv starenja i bora koji se nalaze u kokosovom ulju su efikasni zbog visokog nivoa magnezijuma, koji se mešaju sa nižim nivoima kalcijuma. Ova kombinacija stvara bogato ulje koje pomaže u smanjivanju znaka prirodnog starenja kože.

jojoba i ulje jojobe slika

ULJE JOJOBE

Jojoba ulje sadrži umirujući ester voska koji je sličan prirodnim uljima unutar tela. Zbog sličnosti sa ovim uljima, telo je u stanju da brzo i efikasno apsorbuje vlagu od Jojoba ulja omekšavajući i izglađujući sve tipove kože. Takođe bogat vitaminima koji stimulišu kolagen, Jojoba Ulje ojačava kožu čime stvara mlađi izgled i pomaže u smanjivanju vidljivih finih linija i bora.

kajsije i ulje kajsije slika

ULJE KAJSIJE

Ovo hranljivo ulje sadrži visok nivo antioksidanata i bogato je vitaminima A, C i E kako bi poboljšao izgled i zdravlje kože.

sojino ulje i soja slika

SOJINO ULJE

Sojino ulje sadrži velike količine proteina i kalcijuma, koji podmlađuju i promovišu dugovečnost mladalačke kože. Visoki nivoi lipida unutar ulja omogućavaju brzu apsorpciju i duboku penetraciju vitamina koji ojačavaju.

Vitamin E kapsule slika

VITAMIN E

Visok lipidni sadržaj vitamina E omogućava ulju da se brže apsorbuje za duboku regeneraciju. Bogato u antioksidantima, ovo hranljivo ulje deluje kao prirodno sredstvo za pomoć pri uklanjanju oštećenih ćelija kože i smanjenju pojavljivanja fleka na nivou epidermisa (tj. Ožiljci, diskolorisanje, modrice).

marokanska zena pretace arganovo ulje slika

POREKLO ARGANOVOG ULJA

Arganovo ulje dolazi iz Maroka gde ga pravi nezavisno udruženje žena.

Ovde se možete informisati ili kupiti 100% originalne proizvode Marrakesh i Hemp Seed Kozmetike od Earthly Body proizvođača iz USA. Prirodna Kozmetika za kosu, lice i telo koja je svojim kvalitetom osvojila salone lepote i korisnike veganske, cruelty free kozmetike na 6 kontinata.

KONTAKT

  • Email info@marrakesh.rs
  • Telefon 011 3098 626
  • Adresa Peke Dapčevića 245, Beograd Srbija

ISTAKNUTO

100% VEGAN

CRUELTY FREE

BEZ PARABENA, SULFATA, PETROLEUMA, THC, PROPILEN GLIKOLA, SD ALKOHOLA I BOJA

100% SE MOGU RECIKLIRATI

ETIČKI PROIZVEDENO U USA

 

Početak