marrakesh-proizvodi-sa-devjkom-duge-kose-slika-za-baner-marrakesh.rs

Marokanski Tretman

Veoma lako do fenomenalnog sjaja i zdrave kose. Prirodni proizvodi koji pomažu hidriranju i oporavku kose.

Naneti na kosu Marrakesh Hranljivi šampon koji dubinski pere kosu i kožu glave. Blago umasirati šampon u vlažnu kosu , zatim isprati.

Bogatstvo biljnih sastojaka obezbedjuje blago i nežno čišćenje svih tipove kose. Marrakesh šampon kosu hidrira, neguje, vraća vlažnost i olakšava oblikovanje.


Zatim naneti Marrakesh Hidrantni balzam ili Marrakesh Miracle masku koja stoji 5-10 minuta.

Marrakesh Hidrantni balzam ostavlja osećaj svilenkaste kose. Blago umasirati i isprati u potpunosti. Bez parabena, Bez sulfata – sigurno i za bojenu kosu (čuva boju).


Za dodatnu hidrataciju naneti Marrakesh X Leave In.

Marrakesh X je lagani sprej tretman koji pruža 10 neveroatnih pogodnosti: olakšava raščešljavanje, kontroliše nemirnu kosu, jača kosu, termo zaštita ...


Za briljantan sjaj na kraju naneti Marrakesh oil koje dubinski neguje i najoštećeniju kosu. Ostaviti da deluje i osetite oživljavanje kose. Ne masti kosu.

 

Ovde se možete informisati ili kupiti 100% originalne proizvode Marrakesh i Hemp Seed Kozmetike od Earthly Body proizvođača iz USA. Prirodna Kozmetika za kosu, lice i telo koja je svojim kvalitetom osvojila salone lepote i korisnike veganske, cruelty free kozmetike na 6 kontinata.

KONTAKT

  • Email info@marrakesh.rs
  • Telefon 011 3098 626
  • Adresa Peke Dapčevića 245, Beograd Srbija

ISTAKNUTO

100% VEGAN

CRUELTY FREE

BEZ PARABENA, SULFATA, PETROLEUMA, THC, PROPILEN GLIKOLA, SD ALKOHOLA I BOJA

100% SE MOGU RECIKLIRATI

ETIČKI PROIZVEDENO U USA

 

Početak