Marrakesh GLOW Ulje za Kožu

1690 Din.
Cena:1690 Din.
Ušteda:
Ulje za duboku hidrataciju, regeneraciju i masažu.
Varijante
Pakovanje u ml
236ml
Količina:

Održavajte kožu elastičnom, svežom i otpornom prskajući hidrantni uljani sprej posle kupanja ili tuširanja.

Hidratantno ulje u spreju ostavlja nagoveštaj mirisa na koži a i služi kao ulje za masažu u spreju, što je odlično jer tako može lako da popravi raspoloženje u nezgodnim situacijama.

Zašto je odličan proizvod?
  • Hidrantno ulje u Spreju se može hladiti u frižideru za rashlađivanje tokom vrelih dana ili staviti u mikrotalasnu na nisku temperaturu na nekoliko sekundi da se zagrejete tokom hladnih noći.
  • Glow Oil sadrži ulje semena konoplje koje je poznato po svojim svojstvima podmlađivanje kože i koristi se vekovima da navlaži suvu, oštećenu kožu.
  • Prirodni anti-upalni sastojak, ulje semena konoplje je odličan za smirivanje iritacija kože.
  • Ulje semena Konoplje i druga prirodna ulja u Glow Oil Spray sadrže prirodne hidrirajuće faktore (NMF) koji imitiraju mnoge od elemenata zdrave kože. NMF može da dostigne sloj lipida ćelija da zaista navlaži i eventualno spreči gubitak vlage koji vodi do suvoće.
  • Ali Glow Oil Spray ne samo da čini da površina kože izgleda bolje - ustavari sprečava suvoću kože da prodre duboko u kožu, gde može da smanji sposobnost kože da se izleči i obnavlja.
  • Koristeći dnevno Moisturizing Oil Spray omogućavate koži da se oporavi i regeneriše dosta brže, pa koža izgleda mlađe i meka kao bebina koža. To je kao fontanu mladosti u boci!

Sastojci: Glicine Soja (sojino) ulje, Cannabis sativa (konoplje) ulje semenki, Persea Gratissima (avokado) ulje, Prunus Armenica (kajsije), palmino ulje, mirisa, tokoferol (vitamin E), Cocos Nucifera (Kokos) ulje, Simmondsia chinensis ( jojoba) ulje.

Proizvod ne sadrži: Sastojke životinjskog porekla, parabene, propilen glikol, THC, petroleum, ftalate.

Proizvod nije testiran na životinjama! 

Ovde se možete informisati ili kupiti 100% originalne proizvode Marrakesh i Hemp Seed Kozmetike od Earthly Body proizvođača iz USA. Prirodna Kozmetika za kosu, lice i telo koja je svojim kvalitetom osvojila salone lepote i korisnike veganske, cruelty free kozmetike na 6 kontinata.

KONTAKT

  • Email info@marrakesh.rs
  • Telefon 011 3098 626
  • Adresa Peke Dapčevića 245, Beograd Srbija

ISTAKNUTO

100% VEGAN

CRUELTY FREE

BEZ PARABENA, SULFATA, PETROLEUMA, THC, PROPILEN GLIKOLA, SD ALKOHOLA I BOJA

100% SE MOGU RECIKLIRATI

ETIČKI PROIZVEDENO U USA

 

Početak