Google BookmarksLinkedin
Pin It

nova

vbvbvbvbvb

Veleprodaja

Veleprodaja kozmetike - VP i MP cenovnici za pravna lica

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju Marrakesh prirodne kozmetike za negu kose i kozmetike za negu tela kompanije Earthly Body iz SAD.

marrakesh-proizvodi-za-negu-kose-slika

DAMB d.o.o. je omogućio svim profesionalcima (frizerima, kozmetičarima, maserima i tattoo umetnicima) da na lak i brz način, putem online prijave dodju do cenovnika u pdf formatu.

O ostalim uslovima kupovine za pravna lica možete da kontaktirate direktno DAMB d.o.o.- veleprodaja kozmetike za kosu i telo.

 

Kliknite ovde za VP i MP Cenovnik - Veleprodaja kozmetike Marrakesh


Ono što Marrakesh izdvaja od konkurencije, je da Marrakesh proizvodi sadrže dva najbolja sastojka za negu kose -  originalno Argan ulje iz Maroka i ulje semena konoplje, koji kosu neguju i hrane na prirodan način i pružaju joj zaštitu i briljantan sjaj. 
Argan ulje - marokansko ulje blagotvorno deluje na kosu, reneriše je, hidrira, ne masti,  daje joj izuzetan sjaj i mekocu, pojačava rast  kose i štiti kosu od pucanja. Hranljive materije iz semena konoplje imaju moć popunjavanja i prodiru duboko u vlas kose tako da obezbeđuju prirodnu mekoću,hidriraju i stvaraju trajnu barijeru gubitka vlage-povećavaju prirodan kapacitet zadržavanja vlage u kosi.
Koliko je cenjeno Argan ulje, govori nam podatak da stanovnici Maroka ovo ulje nazivaju “tečnim zlatom”. Ulje argana se još uvek dobija tradicionalnim putem, ručno se pravi, a za litar ovog dragocenog ulja potrebno je od 70 do 100 kg svežih plodova argana. Proces dobijanja je težak i spor, od sveže ubranih plodova pravi se pasta koja se zatim ručno cedi da bi se dobilo hladno ceđeno ulje. Ovo ulje obiluje velikim količinama vitamina E, i do nekoliko puta većim od ostalih aromatičnih ulja.

Svi Marrakesh proizvodi su potpuno prirodni, NE sadrže sulfate, parabene, propylen glycol, formaldehid, veštačke boje. 
Takodje nisu testirani na životinjama i nemaju životinjskih sastojaka.
Sigurni smo da će te u paleti Marrakesh proizvoda pronaći zdravlje za Vašu kosu.

Ako Vas nešto zanima slobodno nas kontaktirajte ovde.

Veleprodaja

Site Map

By putting all of your content into nested categories you can give users and search engines access to everything using a menu.

Veleprodaja