Proizvoda po strani
540 Din.
Cena:540 Din.
Ušteda:

Marakeš magična maska će revitalizovati beživotnu kosu posle samo jedne upotrebe. Ovaj rekonstukcijski spoj Arganovog i Konopljinog ulja vraća sjaj i snagu suvoj i krtoj kosi. Magična maska je bez sulfata i održava boju kose i ona je rešenje za kosu oštećnu farbanjem, izlaganjem toploti i stilizovanjem. Koristite jednom nedeljno kao pakovanje koje će povratiti sjaj i vlagu oštećenoj kosi pre feniranja ...

Količina:
1900 Din.
Cena:1900 Din.
Ušteda:

Jedan od boljih leave-in tretmana na svetskom tržištu u kategoriji 100% organic kozmetike, bez veštačkih aditiva. Rešava 10 problema kod kose. Za sve tipove kose. Jako koncentrisan.

Količina:
2100 Din.
Cena:2100 Din.
Ušteda:

Količina:
2300 Din.
Cena:2300 Din.
Ušteda:

Ovaj neverovatni neispirajući tretman za raščešljavanje, koristi spoj Arganovog ulja i organskog ulja semena konoplje da vlaži i omekšava i najzahtevniju kosu. Dodatak ekstrakta iz suncokretovih semenki štiti kosu od UV zračenja i toplote fena i prese, štiti boju i produžava trajnost . Odličan i za dečiju kosu! 10 fenomenalnih rešenja za kosu.

Količina:
2700 Din.
Cena:2700 Din.
Ušteda:

Marakeš Oil Light je eliksir za stilizovanje i negu tanke kose od Arganovog (Marokanskog) ulja.

Količina:
2700 Din.
Cena:2700 Din.
Ušteda:

Elixir za zaštitu i sjaj kose.

Količina:
2700 Din.
Cena:2700 Din.
Ušteda:

Marakeš Oil je eliksir za stilizovanje i negu kose od Arganovog (Marokanskog) ulja.

Količina:
2700 Din.
Cena:2700 Din.
Ušteda:

Nabavite taj Brazilski izgled do vašeg sledećeg šampona! Marakeš Kahm serum za ispravljanje i glatku kosu je napravljen od Arganovog, Konopljinog i proteina povrća koji se ponašaju kao Keratin ostavljajući vašu kosu skroz ispravljenu i to bez upotrebe prese. Samo mala količina Kahm rasporedjena po isfrotiranoj kosi pre feniranja rešiće vas vaših nemirnih kovrdža ...

Količina:
4000 Din.
Cena:4000 Din.
Ušteda:

Poklon zbog koga će vas pamtiti. Marrakesh prirodna kozmetika za raskošnu negu kose. Platite 2 dobijete još 3 proizvoda. Set koji je sigurno MUST-HAVE.

Količina:
5900 Din.
Cena:5900 Din.
Ušteda:

Poklon zbog koga će vas pamtiti. Marrakesh prirodna kozmetika za raskošnu negu kose. Platite 3 dobijete još 2 proizvoda. Set koji je sigurno MUST-HAVE.

Količina:

Ovde se možete informisati ili kupiti 100% originalne proizvode Marrakesh i Hemp Seed Kozmetike od Earthly Body proizvođača iz USA. Prirodna Kozmetika za kosu, lice i telo koja je svojim kvalitetom osvojila salone lepote i korisnike veganske, cruelty free kozmetike na 6 kontinata.

KONTAKT

  • Email info@marrakesh.rs
  • Telefon 011 3098 626
  • Adresa Kumodraška 378, Beograd Srbija

ISTAKNUTO

100% VEGAN

CRUELTY FREE

BEZ PARABENA, SULFATA, PETROLEUMA, THC, PROPILEN GLIKOLA, SD ALKOHOLA I BOJA

100% SE MOGU RECIKLIRATI

ETIČKI PROIZVEDENO U USA

 

Početak