Has no items

Prirodna kozmetika za profesionalnu i svakodnevnu upotrebu by Earthly Body

         DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju Marrakesh premium linije prirodne kozmetike Earthly Body iz USA. Zbog kvaliteta proizvoda i velike popularnosti ove kozmetike na tržištu Amerike, Azije, Australije i Evrope, DAMB d.o.o. je odlučio da je uveze i predstavi našem tržištu. Prodaja se vrši preko komercijalne službe, preko autorizovanih frizerskih salona i kao “Online prodaja kozmetike za negu kose i kože”.

O BRENDU

Marokansko arganovo ulje za kosu u prelepim bočicama Marrakesh Oil, našlo je put i do vas. Kozmetika za negu kose kojoj nećete odoleti.
Priuštite svojim klijentima da osete benefite Marrakesh Kozmetike. Masaža sa Marrakesh Uljima za Masažu je više od masaže.
Feb 9, 2015 L.A. svet
Johnny Galecki je Hoolywoodska zvezda koji igra ulogu Leonarda u urnebesnoj i HIT seriji “The Bing Bang Theory” koja se prikazuje od 2006 godine.

Ovde se možete informisati ili kupiti 100% originalne proizvode Marrakesh i Hemp Seed Kozmetike od Earthly Body proizvođača iz USA. Prirodna Kozmetika za kosu, lice i telo koja je svojim kvalitetom osvojila salone lepote i korisnike veganske, cruelty free kozmetike na 6 kontinata.

KONTAKT

  • Email info@marrakesh.rs
  • Telefon 011 3098 626
  • Adresa Kumodraška 378, Beograd Srbija

ISTAKNUTO

100% VEGAN

CRUELTY FREE

BEZ PARABENA, SULFATA, PETROLEUMA, THC, PROPILEN GLIKOLA, SD ALKOHOLA I BOJA

100% SE MOGU RECIKLIRATI

ETIČKI PROIZVEDENO U USA

 

Početak